TalarPoolen

TalarPoolen är ett kunskapsföretag och en talarförmedling som har ett av Nordens nätverk av talare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer. Vi vill bidra till att skapa meningsfulla möten, där aktuella och viktiga frågor kan föras fram och diskuteras.
 
Vi har flera års erfarenheter av en mängd olika områden inom talar-, utbildnings- och underhållningsbranschen, vilket skapar en bred kunskapsbas att stå på. Vi strävar efter att ha en personlig kontakt och relation med våra kunder och talare, så att de alltid känner sig vara i säkra händer.
 
Det viktiga för oss är att våra kunder alltid ska känna att de får bästa möjliga service och kan känna sig trygga när de vänder sig till oss för att hitta rätt person till sitt evenemang. De ska ha vetskapen om att de kommer att få den bästa tänkbara talaren. Vi ser också till att alla viktiga pusselbitar i samband med evenemanget är ordnade så att detta blir lyckat. Vi hoppas alltid att våra kunder känner att vårt engagemang, professionalism och erfarenhet lyser igenom i det vi gör.

Kontakt

TalarPoolen AB
Folkungagatan 122, 4 tr
11630  STOCKHOLM

08-47 44 650
info@talarpoolen.se
www.talarpoolen.se

Henrik Hillerborg
henrik.hillerborg@talarpoolen.se
0722-50 60 40